Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2020, 20:07

Željko Obradović na otvaranju kafea "Žoc": Drago mi je što sam u Čačku među prijateljima

"O mojim planovima drugom prilikom", rekao legendarni trener

Svečano je večeras u Čačku otvoren caffe “Žoc” u čast najtrofejnijeg trenera Evrope Željka Obradovića.

Rođeni Čačanin obradovao je stare prijatelje jer je specijalno za ovu priliku stigao u Čačak.

“Biska, Dragan Albić je moj veliki prijatelj od najranijih igračkih dana. Veoma sam srećan što sam ovde, da se vidim sa dragim ljudima, mojim drugarima. Biski i prijateljima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji su učestvovali u ovoj priči želim svu sreću. Da atmosfera u caffeu "Žoc" uvek bude kao nekada, da se ovde okupljaju i druže sportisti iz Čačka i Srbije”, kazao je Želimir Obradović.

Čačanske kolege interesovao je naredni trenerski angažman trofejnog trenera.

“Verujte ovo veče posvećujem Biski, prijateljima, da se lepo družimo, podsetimo nekih starih dobrih vremena. Nekih anegdota. O mojim daljim planovima molim vas nekom drugom prilikom”.

Prijatelji su u čast legendarnog trenera napravili i pivo sa nazivom “Žoc”.

“Sad sam stigao, nadam se da ću ga večeras degustirati”, rekao je trener Fenerbahčea, kome su društvo pravili asistent iz Fenera Vlade Androić, Radmilo Mišović, treneri Borca Marko Marinović, Raško Bojić, gradonačelnik Čačka Milun Todorović i mnogi drugi.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.