Izvor: RTS, 14.Maj.2022, 16:32

Željko Obradović: Biće teško u Podgorici

Partizan u subotu u Podgorici ima priliku da obezbedi finale ABA lige. Duel protiv Budućnosti igra se od 20.45 u dvorani Morača. Trener crno-belih Obradović zna šta očekuje njegovu ekipu – teška utakmica, u kojoj se nada da će odigrati dobro i stići do cilja.
Partizan je u prvom meču u Veogradu savladao Budućnost sa 82:66 i poveo u polufinalnoj seriji sa 1:0 i nedostaje mu još jedan trijumf za finale.

"Očekuje nas još >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedna utakmica protiv veoma dobre ekipe Budućnosti, a pravila u plej-ofu se znaju", rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović.
"Očekuje nas jedna izuzetno teška utakmica na gostovanju u Podgorici ali idemo sa ambicijama da odigramo dobro", poručio je Obradović za klupski sajt.
Budućnost i Partizan tri puta su se sastajali ove sezone i sva tri puta slavili su crno-beli.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Partizan u Podgorici juri prvo finale posle devet godina

Izvor: B92, 15.Maj.2022, 09:22

Košarkaši Partizana i Budućnosti igraće u Podgorici drugu utakmicu polufinala ABA lige...Partizan vodi sa 1-0 u polufinalnoj seriji i ukoliko trijumfuje u "Morači" ostvariće prvi plasman u finale ABA lige nakon 9 godine i Fajnal-fora u Laktašima...Partizanu neće biti lako protiv Budućnosti....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.