Željka mori velika muka, ali nije u pravu Vlade Đurović stao protiv Obradovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 10:49

"Željka mori velika muka, ali nije u pravu" Vlade Đurović "stao" protiv Obradovića

Nije se usaglasio sa trenerom crno-belih.

Bivši košarkaški trener Vlade Đurović u gostovanju na TV Arena sport govorio je o finalu Kupa Radivoja Koraća.

Crvena zvezda je slavila (89:75) protiv Partizana, a zanimljiva je bila konferencija za medije nakon meča gde je trener crno-belih Željko Obradović istakao da će ozbiljno da razmisli šta i kako dalje.

- Već drugi put je veoma snužden i stalno prihvata odgovornost, svaka mu čast. Nikad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne pominje ime igrača. Ovo što sam ja rekao, i on misli na te igrače, ali neće da ih imenuje i svaka mu čast.

- Igrači koji su toliko plaćeni i koji imaju toliko iskustva, ne mogu da igraju onako. Vidi se da ga mori velika muka i da razmišlja čak i o povlaćenju - rekao je Đurović, pa prokomentarisao izjavu Obradovića o tome da sudije nisu dorasle zadatku.

- Tu se ne slažem sa Željkom. Oni jesu pravili neke greške, ali i najbolje evropske sudije da dođu ovde i sude, bilo bi teško. Ja ne znam ko bi to voleo i prijavio se da hoće da dođe da sudi Zvezda - Partizan. Ne mislim da su oni svojim odlukama uticali na ishod. Ja sam im i čestitao na početku mog izlaganja. Smatram da su dobro obavili svoj posao. Tu se ne slažem sa Željkom, ali znam koliko mu je teško. Teške muke ga more, oni koji nisu bili treneri to ne mogu da shvate - istakao je Đurović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.