Želite nazad Silvu? Ne može!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2018, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želite nazad Silvu? Ne može!

Milanu su trenutno ruke vezane.

Samo nekoliko meseci je bilo potrebno Andreu Silvi da ubedi čelnike Sevilje da otkupe njegov ugovor na kraju sezone!

Stigao je ovog leta na pozajmicu u Sevilju, španski klub će za tu pozajmicu platiti Milanu 3 miliona evra, a na kraju pozajmice imaju opciju da otkupe Portugalca za dodatnih 35 miliona evra, što će oni očigledno i uraditi.

Mladi portugalski napadač je 2017. godine stigao u italijanski klub, a Milan je platio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovog igrača čak 38 miliona evra Portu. Nije se snašao u dresu "Rosonera" pa su ga oni poslali na pozajmicu. Sada žele da ga vrate u Italiju nakon odličnih partija u dresu Sevilje, ali je problem što se španski klub pita i što su oni već doneli odluku.

"Mi imamo mogućnost da otkupimo ugovor i mi ćemo to i učiniti. Mi imamo moć i želju da ga zadržimo ovde, a Milan može da kaže bilo šta, kao i mnogi drugi klubovi, oni ne mogu ništa da učine trenutno što bi promenilo našu odluku. Na kraju sezone, a možda čak i pre mi ćemo otkupiti Silvu, on će ostati sa nama mnogo godina", rekao je Hoakin Kaparos, sportski direktor Sevilje.

Andre Silva je odigrao 11 ligaških utakmica u dresu Sevilje, a već je postigao 7 golova. Igra fantastično, a ima tek 23 godine.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sevilja aktivira najveći transfer u istoriji, Milan može da priča šta želi ...

Izvor: MozzartSport.com, 22.Nov.2018

Najskuplji transfer u istoriji Sevilje je bio dolazak Luisa Murijela iz Sampdorije za 21.500.000 evra. A već sada se zna i ko će biti novi rekorder. Španski klub je rešio da otkupi portugalskog napadača Andrea Silvu koji je letos stigao na pozajmicu iz Milana. Portugalac je eksplodirao u Sevilji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.