Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2021, 20:53

Železničar predstavio veliko pojačanje: Brana Ilić u Pančevu

Sprema se Železničar za veliku ulogu u Prvoj ligi Srbije

Kako je i zvanično povređno od strane kluba, bivši napadač Partizana i Vojvodine Brana Ilić novo je pojačanje pančevačkog Železničara.

Posle Zemuna, Rada, Partizana, Vojvodine, kazahstanskog Aktobea, PAS Janjine, solunskog Arisa, Kišvardija i Inđije put je nekadašnjeg šampiona Srbije doveo u Pančevo. Dolazak napadača koji je sa crno-belima dva puta bio prvak zemlje ističe jasne ambicije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Želje da se plasira u Superligu.

Prvi čovek kluba Zoran Naunković ističe da je sa Ilićem lako postignut dogovor.

"Dobili smo prvo pojačanje. Brana je poznato ime u svetu fudbala i zaista mi je veliko zadovoljstvo što smo uspeli da postignemo dogovor sa takvim igračem. Dovoljno mi je bilo dva, tri razgovora da se uverim o kakvom čoveku je reč. Verujem da ćemo zajedničkim snagama uspeti da ostvarimo sve ciljeve koje budemo imali u novoj sezoni".

Istakao je 36-godišnji fudbaler da je zadovoljan što je postao deo tima iz Pančeva.

"Zaista mi je drago što sam u Pančevu. Mnogo lepih reči od ljudi iz fudbala, ali i nekadašnjih saigrača, čuo sam o Fudbalskom klubu Železničar. Brzo smo se dogovorili oko svega i ovim putem želim da se zahvalim čelnim ljudima kluba na ukazanom poverenju. Nikada mi nije bilo teško da se uklopim u novu sredinu, a ono što je najvažnije jeste činjenica da je Železničar sačuvao kostur ekipe. Mnoge igrače poznajem od ranije i verujem da ćemo svi zajedno doprineti dobrim rezultatima Železničara u novoj sezoni".

Ilić je prvo pojačanje Železničara, koji je najavio još novih akvizicija. Početak priprema kluba iz Pančeva za novu sezonu zakazan je za 28. jun.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.