Železničar predao fenjer Smederevcima

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Feb.2011, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Železničar predao fenjer Smederevcima

Železničar nije imao mnogo izbora pred gostovanje u Staroj Pazovi. Samo pobeda je održavala realne nade novajliji da će i naredne sezone igrati u eliti.
I pored ogromnog pritiska i silno motivisanog domaćina, ekipa Srđana Stefanovića je osvojila ceo plen, prvi put posle drugog kola kad su savladali Smederevce sa 3:1. Mnogi su već otpisali Želju, ali su oni sa dna pobegli baš posle pobede protiv Jedinstva u dramatičnom meču.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Iako smo osvojili sva tri boda bilo je prilično napeto. Imali smo dosta sreće u završnicama prva dva seta, ali i dovoljno koncentracije, a potom je bilo daleko lakše do kraja susreta. Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice i to nam se isplatilo. U pojedinim mečevima smo voleli jedni drugima da „popujemo”, ali je sada svako odradio svoj deo posla – priznao je Darko Lojaničić, libero Železničara.
Pet kola pre kraja ligaškog dela Super lige, Željo je izbio na devetu poziciju, koja vodi u plej-aut.
Ne bih imao ništa protiv da tu i ostanemo, mada ni osmo mesto koje garantuje opstanak nije daleko. Raspored nam ne ide na ruku, a biće od velike važnosti šta ćemo uraditi u naredna dva duela, kad su nam rivali Ribnica i Mladi radnik.
U poslednja tri kola Železničar će igrati protiv ekipa iz vrha tabele, rivali će im biti redom Radnički Kredi banka, Crvena zvezda i Partizan.
Za sada još uvek gledamo samo u svoje dvorište. Kako se prvenstvo bude bližilo kraju moraćemo da pratimo i rezultate direktnih konkurenata za opstanak, pre svih Spartaka i Smedereva. Našoj vernoj publici obećavamo borbu do samog kraja, bez obzira ko nam bude rival. Dosta smo promenili u odnosu na početak sezone, a i pored svih problema nekako se krpimo. Naravno, nadamo se opstanku – priznao je Lojaničić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.