Želeo da zove Tristana u reprezentaciju: Pešić otkrio zašto je SPREČEN da to uradi

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 20:55

Želeo da zove Tristana u reprezentaciju: Pešić otkrio zašto je SPREČEN da to uradi

Pravila su pravila.

Svetislav Pešić, selektor srpske košarkaške reprezentacije, održao je konferenciju za medije i otkrio koje igrače je želeo na spisku.

Pešić ima želju da vidi Tristana Vukčevića u dresu nacionalnog tima.

- Odredili smo 15 igrača, na neke nismo mogli da računamo, hteli smo da tu budu i Milutinov i Topić, ali zbog povreda nisu mogli. Hteli smo da uključimo i Tristana Vukčevića iz Partizana, ali on tek idućeg meseca puni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 21 godinu i tek od sledećeg meseca po pravilima FIBA može da igra za našu reprezentaciju. Na Lučiča ne možemo da računamo, on je bio na spisku, ali je obnovio povredu, nije ništa opasno - otkrio je Pešić.

Naša selekcija će svoj prvi meč igrati protiv Finske 23. februara, a već tri dana kasnije protiv selekcije Gruzije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.