Zelenović: Rasterećeno protiv najbolje ekipe na svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2018, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zelenović: Rasterećeno protiv najbolje ekipe na svetu

Naredni rival Orlova je Francuska.

Rukometni reprezentativac Srbije Nemanja Zelenović rekao je da njegova ekipa treba rasterećeno da uđe u predstojeći meč protiv Francuske (ponedeljak, 18.15) na Evropskom prvenstvu.

TOŠA DOBIO NASLEDNIKA: Novi sportski direktor crno-belih je LEGENDA Partizana

NOVI PROBLEM: Kanga neće da pređe u Spartu zbog 200.000 evra!

- Treba da budemo rasterećeni. Igramo protiv ekipe koja je najbolja na svetu, toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medalja su osvojili poslednjih godina. Ne treba da budemo opterećeni, treba da poboljšamo ono što možemo, da možda više igramo na krila, da upotrebimo malo više i pivotmene, da budemo raznovrsniji - rekao je Zelenović.

Rukometaši Srbije su drugu fazu Evropskog prvenstva počeli porazom od Norveške (32:27) i na taj način se i teoretski oprostili od plasmana u polufinale.

- Igrali smo, borili smo se prvih 30 minuta, ali dešavaju nam se te crne rupe... Ne možemo da igramo protiv velikih reprezentacija ako nemamo kontinuitet, to je jedna stvar koja mora da se promeni u našoj igri da bismo mogli da napravimo neki veći uspe - istakao je Zelenović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.