Zeleno svetlo iz Madrida: Ronaldo sve bliži Staroj dami

Izvor: BKTV News, 06.Jul.2018, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zeleno svetlo iz Madrida: Ronaldo sve bliži Staroj dami

Portugalac na korak od Juventusa, klubovi se složili po pitanju obeštećenja

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo sve je bliži transferu iz Real Madrida u Juventus za 100 miliona evra, piše Skaj Italija.

Da je posao pri kraju govori da čelnici Juventusa Ðuzepe Marota i Fabio Paratići čak ne moraju da otputuju u Madrid, jer su već dobili pozitivan odgovor od kraljevskog kluba.

U Madridu je samo Ronaldov agent Žorž Mendeš koji je spona između >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dve strane i kompletan posao završiće on.

Ronaldo je ranije dogovorio četvorogodišnji ugovor sa Juventusom prema kojem će zaraditi ukupno 120 miliona evra i Real ne želi da mu stoji na putu.

Najbolji strelac u istoriji Reala (450) napušta Madrid posle devet godina i četiri osvojene Lige šampiona (tri u nizu) i to zbog sukoba sa prvim čovekom kluba Florentinom Perezom oko finansijskih uslova.

Ronaldo smatra da ga Perez ne ceni dovoljno jer mu nije ponudio novu, pojačanu saradnju, što je učinio Juventus.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.