Želabal novi saigrač Vestermana

Izvor: Sportal.rs, 05.Jan.2015, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želabal novi saigrač Vestermana

Francuski prvak Limož dobio je vredno pojačanje za nastavak sezone u kome ga očekuju izazovi u domaćim okvirima i Evrokupu. Novi igrač tog tima postao je reprezentativac "trikolora" Mikael Želabal (31, 201 cm).

Nekadašnjem krilnom igraču Reala, Šolea, Asvela, Cedevite, Himkija, Valensije, Minesote, nedavno je istekao ugovor sa Strazburom, ali je ostao u Francuskoj, u ekipi čije boje brani bivši plejmejker Partizana Leo Vesterman.

Klub je poslednjeg dana za prijavu registrovao Želabala za "Last 32" fazu Evrokupa, tako da će imati pravo da zaigra u meču 1. kola protiv grčkog PAOK-a.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.