Zeko Zajec napustio Portsmut

Izvor: B92, 12.Okt.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zeko Zajec napustio Portsmut



Hrvat Velimir Zajec podneo je ostavku na mesto izvršnog direktora engleskog Portsmuta. Zajec je u klubu proveo godinu i po dana, tokom kojih je doprineo da se Portsmut stabilizuje u Premijer ligi.

U saopštenju Zajec je naveo da ostavku podnosi iz porodičnih razloga, koje nije šire obrazložio.

"Razlozi za moj odlazak su duboko privatni i ne mogu ih saopštiti. Žao mi je što napuštam klub. Ovde mi ostaje mnogo prijatelja, a klubu u budućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << želim sve najbolje", rekao je 'Zeko'.

Vlasnik kluba sa Fraton Parka je biznismen srpskog porekla Milan Mandarić, a za Portsmut nastupaju dva igrača iz SCG - Dejan Stefanović i Zvonimir Vukić.

"Veoma mi je žao zato đšto nas je Velimir napustio, ali moramo poštovati njegovu privatnost. On nam je mnogo pomogao da premostimo teške trenutke, između odlaska Harija Rednapa i dolaska Alena Perana", rekao je Mandarić za klubski vebsajt.

Klub je saopštio da neće žuriti u potrazi za naslednikom nekadašnjeg reprezentativca SFRJ i ikone zagrebačkog Dinama sa početka 80-ih.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.