Izvor: FudbalSrbija.net, 03.Feb.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Zebre“ na snegu

03.02.2015.izvor:fkborac.com
Ekspedicija fudbalskog kluba Borac se od juče nalazi na pripremama u Ohridu. Igrači i stručni štab su oko 18 časova stigli u hotel “Belvedere“ koji će do 15.februara biti baza Čačana. Smeštaj i ishrana su kao i pre godinu dana na izuzetnom nivou. Ono što je neprijatno iznenadilo sve u ekspediciji Borca je da ih je loše vreme pratilo većim delom puta, a da ih je na Ohridu dočekao sneg.
Uslovi koji baš i ne priliče najpoznatijem Makedonskom turističkom centru nisu poremetili raspoloženje među Čačanima. Tačno u 9 časova trener Bogić Bogićević je izveo igrače na prvi trening. Radilo se pakleno na snegom prekrivenom terenu, ali po sunčanom vremenu. Za 14 časova je zakazan drugi trening prvog dana boravka na Ohridu.
“Atmosfera je na zavidnom nivou i svi smo svesni zbog čega smo ovde. Tačno je da smo pomalo iznenađeni vremenom, ali verujem da će se i to stabilizovati. Ovaj boravak u Ohridu treba da bude prava nadgradnja i glazura svega onoga što smo uradili u protekle tri sedmice u Staroj Pazovi i Čačku. Od sutra počinjemo sa odigravanjem utakmica i nadam se da ćemo uspešno sprovesti pripreme u Ohridu“ – rekao je trener Bogić Bogićević.
Prva kontrolna utakmica na Ohridu je zakazana za sredu, kada će nasuprot Čačana biti tim Subotičkog Spartaka. Utakmica treba da se odigra na terenu sa veštačkom travom, a domaćini ulažu maksimalne napore da očiste sneg i osposobe teren za igru.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.