Zebre, i tačka

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zebre, i tačka

Kil je jedan od najozbiljnijih konkurenata aktuelnom vladaru Rajn-Nekar Levenu u borbi za tron

Bundesliga je startovala, Kil će danas. Zebre prvenstvenu premijeru imaju u Libeku, protiv istoimenog tima, koji je minule sezone bio najbolji u drugoligaškom karavanu.

Sastav sa severa Nemačke jedan je od najozbiljnijih konkurenata aktuelnom vladaru Rajn-Nekar Levenu u borbi za tron. Nadu da može da vrati pehar namenjen najboljem timu u državi, koji nije u njegovom vlasništvu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od 2015. upotpunjuje mu nedavno završeni Superkup, gde je baš namučio Leven.

Tim se nije mnogo menjao, a pojačanja obećavaju. Stiglo je desno krilo Erlangena Ole, koji je prošle sezone eksplodirao i na 33 utakmice postigao je 154 gola, Slovenac iz Celja Miha Zarabec, kao i levo krilo iz Švedskog Alingsasa Ofors.

Kil će biti lišen usluga važnog trija, koji sačinjavaju povređeni Domagoj Duvnjak, Rene Toft Hansen i Raul Santos. I pored toga, gost je apsolutni favorit.

NEMAČKA 1 - 1. KOLO

Sreda

19.00: (11.00) Libek (16.00) Kil (1,07)

Četvrtak

19.00: Veclar - Minden

19.00: Lajpcig - Hitenberg

19.00: Magdeburg - Frejzenhajm

19.00: Erlangen - Lemgo

19.00: Melsungen - Gumerzbah

19.00: Hanover - Flensburg

Četvrtak (02.11.)

Gepingen - Fuhse

Četvrtak (07.12.)

Rajn-Nekar Leven - Štutgart

(FOTO: Shutterstock)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.