Zdjelar bez dileme, pronašao krivca za poraz u Mančesteru!

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2019, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdjelar bez dileme, pronašao krivca za poraz u Mančesteru!

Fudbaleri Partizana izgubili su sinoć na Old Trafordu od Mančester junajteda sa 3:0, u utakmici četvrtog kola Grupe L Lige Evropa.

Vezista "crno-belih" Saša Zdjelar rekao je da je njegovoj ekipi bili teško da se vrati posle prva dva gola.



"Prvih 20-25 minuta smo ušli dosta dobro, ali posle smo se previše povukli, branili smo se, imali su non stop šanse, koristili su svaku našu grešku i brzo smo primili ta dva gola i bilo je teško da se vratimo"
, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rekao je Zdjelar.

Kada je reč kod grešaka posle kojih je Junajted postigao prva dva gola, Zdjelar je rekao da odgovornost snosi cela ekipa.



"Nema to veze samo sa odbrambenim igračima, svih 11 igrača brane gol. Svi smo podjednako krivi što se tiče golova"
, rekao je Zdjelar.

Posle četriri odigrana kola, Junajted je prvi na tabeli sa 10 bodova, AZ Alkmar je drugi sa osam, Partizan je na trećem mestu sa četiri, dok je Astana poslednja bez bodova.

Partizan će u poslednja dva kola tražiti šansu za prolaz daje, a u narednom će gostovati Alkmaru, o tome kakvom se scenariju nadaju u Humskoj možete pročitati OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.