Zbunjeni Mari zastavom prekrio princezu VIDEO

Izvor: B92, 04.Avg.2016, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbunjeni Mari zastavom prekrio princezu VIDEO

Endi Mari rekao je da mu je velika čast što će nositi zastavu Velika Britanije na otvaranju OI, ali na početku se nije baš snašao.

Prilikom zvaničnog fotografisanja Mari je sve vreme zbunjen, pomalo mu je i neprijatno – stao je sa pogrešne strane zastave, potom je potpuno pokrio lice princeze En, da bi zatim umalo jednog od zvaničnika udario u lice.

Bilo je i smeha, ali je Endi sve hrabro izdržao dok se nije došlo do poze koja je zadovoljila sve.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Veoma sam ponosan što ću predvoditi naš tim na ceremoniji u petak. Predstavljati zemlju na Igrama je neverovatno iskustvo, ali biti vođa britanskog tima je velika čast, najveća za sportiste. Privilegija je nositi zastavu i to je trenutak koji ću pamtiti do kraja života", rekao je Mari.

U četvrtak u 16 časova je žreb parova na teniskom turniru u Riju, a Igre počinju u subotu kada su na programu i prvi mečevi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zbunjeni Marej zastavom prekrio princezu (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2016

Endi Marej rekao je da mu je velika čast što će nositi zastavu Velika Britanije na otvaranju OI, ali na početku se nije baš snašao...Prilikom zvaničnog fotografisanja Marej je sve vrijeme zbunjen, pomalo mu je i neprijatno – stao je sa pogrešne strane zastave, potom je potpuno pokrio lice princeze...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.