Zbog trija, Arsenal pušta najskupljeg da ode besplatno?

Izvor: Sportske.net, 31.Mar.2020, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog trija, Arsenal pušta najskupljeg da ode besplatno?

Došao je kao mega zvezda, ali neće kao takav i otići.

Arsenal je spreman da se odrekne Mesuta Ozila bez obeštećenja! Kako prenose engleski mediji, Arsenal ne može da priušti da plaća ogromnu platu nemačkog fudbalera i spreman je da ga na leto pusti besplatno.

Navodno, u Arsenalu su odredili prioritete, a to je da pokušaju da zadrže važnije igrače, odnosno trio kome takođe ističe ugovor 2021. godine, u pitanju su Pjer-Emerik Obamejang, Ris Nelson i Bukajo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Saka.

Arsenal ne može da priušti da plaća Ozila neverovatnih 350.000 funti nedeljno, i taj novac bi pokušao da preusmeri ka pomenutom triju kako bi obnovio ugovore i produžio saradnju.

Ozil je u Arsenal stigao leta 2013. godine iz Real Madrida za 50 miliona evra, u početku je bio vođa i lider tima, ali je već dve godine u konstantnom padu forme.

Podsetimo, on je neretko povezivan sa odlaskom u Tursku, odakle i potiče, a najčešće se pominjao Fenerbahče kao potencijalna destinacija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.