Zbog snega i vetra vanredna situacija u Sjenici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2015, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog snega i vetra vanredna situacija u Sjenici

Svi lokalni putevi na području Sjenice od sinoć nisu prohodni, zbog čega je Krizni štab te opštine danas proglasio vanrednu situaciju.

Direktor Direkcije za urbanizam Elvis Bihorac, u čijoj je nadležnosti održavanje lokalnih puteva, rekao je za Sto plus radio da problem ne predstavlja 30-ak centimetara snega, već izuzetno jak vetar koji stvara velike nanose.

Komandant Štaba i predsednik opštine Hazbo Mujović je pojasnio da je čišćenje obustavljeno još >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << juče.

"Na putevima je bila smanjena vidljivost tako da Služba za čišćenje snega nije mogla ni da prepozna pojedine deonice. Dosta učenika jutros nije došlo na nastavu", dodao je Mujović.

Direktor Direkcije za urbanizam nije mogao da proceni kada bi situacija mogla da bude pod kontrolom.

"Zaista ne znamo kako će se vremenske prilike odvijati. Vetar je veoma jak i u samom gradu, pa možete da pretpostavite kako duva na pešterskim prostranstvima", rekao je Bihorac.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.