Zbog kamenovanja Marakane navijači Partizana u zatvoru!

Izvor: RTS, 06.Apr.2015, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog kamenovanja "Marakane" navijači Partizana u zatvoru!

Sedmorica navijača Partizana pravosnažno su osuđeni na zatvorske kazne zbog uništavanja imovine Fudbalskog kluba "Crvena zvezda" u decembru 2010. godine.

Oni su tada ciglama, kamenicama i motkama izlomili stakla na VIP galeriji "Marakane" i oštetili nekoliko automobila.
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu Višeg >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << suda u Beogradu kojom je Marko Krivokapić osuđen na kaznu zatvora od pet meseci i 12 dana, a Marko Samardžić na četiri meseca i 10 dana, objavljeno je na sajtu tog suda.
Uslovnim osudama na po šest meseci zatvora s rokom provere od dve godine kažnjeni su: Vladimir Vuković, Marko Jakovljević, Milan Šijak, Darko Kreković i Srećko Mitrović.
Podsetimo, oni su se 4. decembra 2010. godine, ispred stadiona FK "Crvena zvezda", priključili grupi od stotinak navijača koji su, prilikom odlaska sa utakmice Partizan–Sloboda na Partizanovom stadionu, otišli u "komšiluk" i kamenovali ulaz VIP galerije B stadiona FK "Crvena zvezda".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.