Zbog intervjua u gaćama i reakcije šokiranog voditelja, sad svi znaju za rumunskog ministra sporta! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020, 22:19

Zbog intervjua u gaćama i reakcije šokiranog voditelja, sad svi znaju za rumunskog ministra sporta! (video)

Snimak koji je postao pravi hit na društvenim mrežama.

Tokom pandemije smo često bili svedoci da voditelji brojnih emisija svoje sagovornike uključuju onlajn uživo u program, pa smo se i navikli na takve intervjue.

Na taj način je i rumunski ministar sporta Jonut-Marijan Stroe govorio za jednu tamošnju TV stanicu, ali je to uključenje shvatio previše opušteno.

U jednom trenutku tokom razgovora, kamera mu je pala, pa su gledaoci mogli da vide da ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << intervju daje - u gaćama.

Voditelj je bio u šoku zbog ove scene, njegova reakcija je nasmejala mnoge.

-

-

This is the viral of the weekend! Romanian Sports Minister went live on TV and... Just watch the TV host's reaction! :)) pic.twitter.com/ik3S8AlKVT

— Emanuel Roşu (@Emishor) May 24, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ministar davao skajp intervju, pa zaboravio na kameru: Kad je ustao, usledio je blam o kome BRUJI BALKAN (VIDEO)

Izvor: Blic, 25.Maj.2020, 10:26

Rumunski ministar sporta Ionut-Marian Stroe uključio se uživo u program jedne televizije, ali mu je usred intervjua, tokom kojeg je na sebi imao košulju, kamera pala ka dole. Usledio je blam o kome bruji ceo Balkan.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.