Zbog čega je Mandžukić odbio Junajted?

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2019, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog čega je Mandžukić odbio Junajted?

U Italiji jutros lansirana priča, iz Engleske stižu drugačije informacije...

Mario Mandžukić je odbio Junajted.

Makar tako tvrde italijanski mediji, dok je iz Engleske juče stigla vest da je Solskjer odustao.

Međutim, na Apeninima kažu da je sve bilo dogovoreno, da je Juve pristao na 12 miliona evra, a da je Mandžukiću odgovarala plata od 6 miliona godišnje.

Međutim, ono što je nedostajalo je vreme.

Hrvat nije tip igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji će odluke donositi pod presijom i u poslednji čas, nije bio uveren ni da ga Junajted baš želi, već pre da je u pitanju panična kupovina posle odlaska Lukakua.

Uz to, nije razgovarao sa Solskjerom, nije mogao da dobije garancije da će igrati, pošto je izvesno da će Rašford predvoditi napad.

Mandžukić je i dalje na prodaju, ali teško je videti koja bi ekipa mogla da ga priušti, priče o Bajernu i Dortmundu nisu imale puno osnova, jer je Bekenbauer stavio veto na njegov povratak u klub...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.