Zaza stigao u Torino, tu je i prva izjava

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2018, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaza stigao u Torino, tu je i prva izjava

Simone Zaza ispunio želju i vratio se u Italiju.

Simone Zaza je stigao u Torino kako bi završio transfer, Valensija će dobiti 14 miliona za italijanskog napadača koji bi mogao da debituje protiv Rome. Zaza će ponovo biti u Torinu, samo što ovoga puta neće nositi dres Juventusa.

Italijan je završio papirologiju na vreme, pa je tako Valensija sinoć objavila da je sve dogovoreno i da će Zaza biti novi igrač italijanskog kluba, u pitanju je pozajmica od 2 miliona, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << plus opcija da Torino otkupi ugovor za dodatnih 12 miliona evra.

"Veoma sam srećan i zahvalan predsedniku Urbanu Kairu kao i Torinu, oni su mi omogućili da ispunim svoj san i da se vratim u Italiju. Sada je na meni da treniram i da se upoznam sa novim saigračima, i da doprinesem dobrim rezultatima u klubu", rekao je napadač za lokalni veb sajt.

Dvadesetsedmogodišnji napadač je prošle sezone igrao odlično za Valensiju, koja je uspela da izbori igranje u Ligi šampiona, a jedan od najzaslužnijih je bio upravo Simone Zaza, koji je bio jedan od najiskusnijih igrača u relativno mladom timu.

Napad Torina sada čine Beloti i Zaza, da li će igrati zajedno i koliko može ovaj fantastičan napadački potencijal?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.