Završni čin! Da li je posle ovoga jasno ko će biti novi trener Čelsija? (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završni čin! Da li je posle ovoga jasno ko će biti novi trener Čelsija? (foto)

Dosta je bilo čekanja...

Od odlaska Mauricija Sarija u Juventus, ekipa Čelsija je bez trenera, a ime koje se najčešće pominje kao njegov potencijalni naslednik na klupi kluba sa ''Stamford Bridža'' jeste proslavljeni fudbaler Čelsija Frenk Lampard, još uvek aktuelni trener Derbi Kauntija.

A da su pregovori ušli u završnu fazu potpuno je jasno posle današnje informacije koju je Derbi Kaunti zvanično objavio na klupskom Tviter nalogu, gde biše da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lampard dobio dozvolu od kluba da propusti današnji trening, kako bi nastavio razgovore sa predstavnicima Čelsija oko preuzimanja njihove ekipe i kako bi što pre došlo do konačnog raspleta, što bi, naravno, bilo svima u interesu. Očekuje se da danas ili sutra pregovori budu okončani.

S tim u vezi, britanski ''Gardijan'' otkriva i da u Derbiju očekuju 4 miliona funti nadoknade ukoliko se Čelsi odluči za njihovog trenera.

Petr Čeh je naglasio da Lampard nije jedini kandidat, ali je jasno da u odnosu na ostale ipak ima prednost i da su mu najveće šanse da dobije ovaj posao.

''Klub je odredio nekoliko kandidata, situacija je otvorena, Frenk je jedan od njih. Pre početka priprema želimo da rešimo pitanje novog trenera, koji će izneti svoje ideje, odlučiti ko će putvati na turneju u Japan, a na nama je da završimo pojačanja za sledeću sezonu'', istakao je Čeh.

-

Derby County has excused Frank Lampard from reporting back for pre-season training on Monday and Tuesday to allow his discussions regarding a potential move to Chelsea to be concluded as soon as possible.

— Derby County (@dcfcofficial) July 1, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.