Završeno glasanje, evo ko je najbolji fudbaler svih vremena i kako je sve teklo od osmine finala! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2020, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeno glasanje, evo ko je najbolji fudbaler svih vremena i kako je sve teklo od osmine finala! (foto)

Oko pola miliona glasača izabralo, ali to pokazuje samo jedno...

Anketa "Marke" je završena, iako je učestvovalo mnogo ljudi, u pitanju je jedan od najtiražnijih sportskih listova na svetu, čini se da je na kraju rezultat očekivan.

Setite se, učestvovalo je 16 igrača iz svih perioda, podsetimo, pisali smo već, u osmini finala, Mesi je eliminisao Puškaša, Euzebio lako izgubio od Di Stefana, Brazilac Ronaldo bio nadmoćan protiv Bekenbauera, Pele protiv Platinija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
U drugoj polovini žreba, Maradona je sa 60% glasova izbacio Ronaldinja, Krojf Jašina, Zidan Džordža Besta, a Kristijano Ronaldo Maldinija.

Tada smo vas pozvali i da glasate, u četvrtfinalu je Mesi sa 70% glasova dobio Di Stefana, u duelu Brazilaca Ronaldo je sa 53:47 bio bolji od Pelea

U drugom delu žreba, Maradona je sa 67:33 izbacio Krojfa, a velika bitka između dva madridska heroja završila je pobedom Kristijana protiv Zidana 56:44, iako je bilo napeto u jednom trenutku.

U polufinalu, Mesi je dobio Brazilca Ronalda 52:48, a Ronaldo Maradonu sa 59:41.

U finalu dvojica najboljih u ovom veku, pogađate, čitaoci "Marke" nisu imali dilemu, glasalo je pola miliona ljudi, 55:45, Kristijano Ronaldo je najbolji fudbaler sveta svih vremena.

Za Kastiljance sigurno, da ovu anketu sprovedu katalonski listovi, to bi bio Mesi, da je u Brazilu, verovatno bi Pele odneo pobedu...

U svakom slučaju nikada nećemo biti sigurni, za mnoge sredovečne Maradona je najveći svih vremena, za one još starije Pele bez premca, za mlađe pitanje je samo Mesi ili Ronaldo, a ukusi su različiti...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.