Završeno: Rudi Garsija na klupi Marselja! Roma uštedela 10.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2016, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeno: Rudi Garsija na klupi Marselja! Roma uštedela 10.000.000 evra

U sklopu velikih promena, na Velodrom bi mogao da stigne i Valter Sabatini

Odbio je pozive iz Alžira da zameni Milovana Rajevca na selektorskoj stolici i iz Milana, gde se spreman smena Franka de Bura ukoliko nastavi sa lošim rezultatima Intera, ali Olimpiku iz Marselja je rekao - DA! Rudi Garsija (52) novi je šef stručnog štaba slavnog kluba sa Velodroma.

Kako su preneli svi uticajni francuski mediji, Garsija je pristao na uslove dvoipogodišnje saradnje, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na koliko će glasiti ugovor planiran za overu u toku sutrašnjeg dana. Debi na klupi nekadašnjeg prvaka Evrope uslediće u nedelju. I to na Parku prinčeva, protiv šampionskog sastava PSŽ-a. Ne baš zgodnog mesto za povratak u francuski fudbal, gde je Garsija već vodio Sent Etjen, Dižon, Le Man, a posebno dobar učinak imao u Lilu.

Garsija dolazi u Marselj posle rastanka s Romom. Iako je u januaru napustio Olimpiko, Italijani su se obavezali da njemu i njegovim pomoćnicima plaćaju novac na ime ugovora koji je važio do leta 2018. godine. S obzirom da je danas, posle pronalaska novog posla, taj ugovor sporazumno raskinut, Garsija je postao slobodan agent, a Vučica uštedela oko 10.000.000 evra koliko je u naredne dve i po godine morala da plaća bivšeg stratega i saradnike.

Osim Rudija Garsije pominje se da bi u Olimpik iz Marselja mogao da stigne i Valter Sabatini, doskorašnji sportski direktor Rome. Sve to posle prodaje kluba američkom biznismenu Frenku Mekortu, koji je za predsednika postavio Žaka Anrija Eroa.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Olimpik Marselj ima novog trenera!

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2016

Kormilo jedinog francuskog kluba koji je osvojio titulu šampiona Evrope preuzeo je Rudi Garsija...Rudi Garsija se vraća u domovinu...Bivši trener Sent Etiena, Dižona, Le Mana, Lila i Rome imenovan je za trenera Olimpika iz Marselja...52-godišnji stručnjak će vatreno krštenje na klupi posrnulog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.