Završeno! Inter dao dozvolu, Lautaro bi bio lud da ovo odbije!

Izvor: Sportske.net, 02.Jun.2020, 12:36

Završeno! Inter dao dozvolu, Lautaro bi bio lud da ovo odbije!

Poznati detalji dogovora, jednostavno, ovo su sume oko kojih nema pregovora...

Lautaro Martinez će igrati za Barselonu. Njegova klauzula je 111 miliona evra, važi u prvoj polovini jula, priča se da je Barsa ušla u posao sa investicionim fondom koji će im pozajmiti novac, ali kako sada stvari stoje, neće morati da plati celu sumu, već će dodati jednog igrača.

Ono što je simptomatično je da je Inter dao dozvolu da "Bik" kako zovu sjajnog napadača pregovara oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svojih uslova, ako su tačne informacije iz Katalonije ovo je ponuda iz snova.

Lautaro će dobiti 12 miliona plus bonuse po sezoni, ugovor na pet godina. Ovo jasno isključuje Nejmara iz bilo kakve priče o povratku jer Katalonci nemaju novca da finansiraju njegov ugovor čak i da se odrekne velikih para.

Očigledno, stalo im je da Martinez bude u timu, zalog za budućnost, da igra sa Mesijem u narednim godinama i bude dugoročna zamena za Suareza.

Argentinski reprezentativac je prioritet svih prioriteta, zato i ovolika plata, u međuvremenu su se pojavili PSŽ, Real i Siti, ali Katalonci su završili posao, igrač želi samo u Barsu.

A Inter?

"Sport" kaže da će dobiti 80 miliona evra, plus jednog igrača. To neće biti Vidal, ni Rakitić, Konte želi desnog beka, odnosno Kansela, koga će Barsa dobiti tako što Semedo odlazi u Siti. Dakle, najverovatnije će Portugalac koji je već jednom igrao za Inter kod Kontea, idealno pojačanje za 3-5-2 formaciju, pa će na kraju svi biti zadovoljni.

Inter će tražiti novog napadača, u kombinaciji su Obamejang, Verner, slobodni agent Kavani, Lakazet i eventualno Kjeza, u svakom slučaju Lukaku će dobiti neko atraktivno ime za saigrača u sledećoj sezoni.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.