Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2021, 19:29

Završena višemesečna saga: Vratio se Eron Rodžers

MVP prethodne sezone u NFL šampionatu i dalje će predvoditi Grin Bej Pekerse. Stigao u trening kamp tima s Lembo filda

Viskonsin slavi NBA titulu Milvoki Baksa, a stanovnici ovog dela SAD-a imaju još jednu radosnu vest – Eron Rodžers će i naredne sezone da predvodi napad Grin Bej Pekersa, dvostrukih uzastopnih finalista Nacionalne fudbalske konferencije (NFC-a).

Višemesečna saga je završena. Rat Pekersa i prošlogdišnjge MVP u NFL šampionatu je konačno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rešen. Posle poraza od Tampa Bej Bakanirsa na Lembo fildu u finalu NFC-a početkom godine trajali su šumovi na relaciji franšiza iz Viskonsina – Rodžers. Mesecima je trajao bojkot fantastičnog kvoterbek koji je prethodnih meseci vodio popularni kviz "preko bare" Džepardi.

Na kraju se stiglo do Solomonskog rešenja, novi redizajnirani ugovor je na pomolu, a Rodžers se danas pojavio u trening kampu tima u pripremi za narednu sezonu koja kreće početkom septembra.

Jedan od najboljih kvoterbekova današnjice i Grin Bej trebalo bi ovih dana da konačno stave na papir i da obe strane budu zadovoljne. NFL insajderi javljaju da bi Rodžers mogao da ima bitniju ulogu kada je u pitanju politika slavne franšize. Još prošle godine je bilo trzavica na relaciji Pekersi – Rodžers, pošto je Grin Bej u prvoj rundi drafta izabrao kvoterbeka Džordan Lava koji u prošlom šampionatu nije proveo ni sekund na terenu.

The MVP is in the building. 🏟️@AaronRodgers12 | #PackersCamp https://t.co/bHMrJgb0FK

Rodžers ima još tri sezone ugovor sa Pekersima, ali mu je novac zagarantovan samo za narednu. On će u sledećem šampionatu da zaradi 37.200.000 dolara.

"Neumorno radimo sa Eronom i njegovim predstavnicima na rešavanju problema i nadamo se pozitivnom ishodu“, rekao je generalni menadžer Pekersa Brajan Gutenkunst.

Prošle nedelje je druga zvezda tima, jedan od najboljih risivera lige, Devonte Adams, odbio da priča o produženju ugovora koji mu ističe naredne sezone. Ipak, Pekersi će imati ekpslozivni tandem u napadu bar još za naredni šampionat gde bi mogli konačno da dođu do Superboula i titule na koji čekaju 10 godina.

Najveći rival Pekersima naredne sezone u NFC-u za plasman u Superboul biće branilac krune Tampa Bej Bakanirs sa Tomom Brejdijem, Los Anđeles Remsi pojačani kvoterbekom Metjuom Stafordom, a tu su i neugodni San Franciskoj, Sijetl, Nju Orleans...

😎 pic.twitter.com/ZpLNuAGGEx

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.