Izvor: MozzartSport.com, 01.Jun.2020, 15:25

Završena sezona u BiH, Sarajevo ponovo prvak

Ispali Čelik i Zvijezda 09

Jedina zemlja na prostoru bivše Jugoslavije u kojoj se fudbalsko prvenstvo je završeno Bosna i Hercegovina.

Takmičarska komisija Premijer lige BiH odlučila je danas da se šampionat ne nastavlja. Rešeno je da se stavi tačka na ligu i da se za novog-starog prvaka proglasi Sarajevo, koje je do izbijanja korone bilo na prvom mestu tabele sa tri boda više od večitog rivala Željezničara. Ovo je tek peti put od nezavisnosti Bosne da je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << klub sa Koševa osvojio titulu.

Dva poslednja tima na tabeli, Čelik i Zvijezda 09 će napustati prvoligaški rang, a Željezničar, Zrinjski i Borac će zaigrati na evropskoj sceni ovog leta.

Takmičenje u Kupu BiH, koje je došlo do polufinala, takođe je prekinuto.

Tako je Bosna i Hercegovina ušla u uski krug zemalja koje su odlučile da ne igraju fudbal do avgusta, a u kojem su Francuska, Belgija, Holandija, Vels...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.