Završen odmor za Mesija i katalonske Špance

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2018, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen odmor za Mesija i katalonske Špance

Argentinski as, prva violina Barselone, i njegovi saigrači Đerar Pike, Đordi Alba i Serhio Buskets su počeli s pripremama posle zasluženog predaha nakon Mundijala u Rusiji.

Sva četvorica su završili učešće u osmini finala. Argentina je izgubila od potonjeg svetskog prvaka Francuske s 4:3, a Španija domaćina Rusije na penale.

Posle obavljenih lekarskih pregleda u klupskom centru "Đoan Gamper" imali su i prvi trening. Barselona je trenutno na predsezonskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << turneji u Americi. Noćas igra s Romom, a 4. avgusta s Milanom. Prvi zvanični meč je očekuje 12. avgusta, a to je Superkup Španije u kojem će se za trofej boriti sa Seviljom koju je pregazila u finalu Kupa prošle sezone na Atletikovom stadionu u Madridu s 5:0. Igraće se jedan meč i to u Maroku.

Tri dana kasnije Barselona će dočekati argentinskog velikana Boku juniors na Kamp Nou.

They are back!

Leo #Messi

JordiAlba

3gerardpique

Sergio

Força Barça! pic.twitter.com/24H96ttXM5— FC Barcelona (FCBarcelona) 31. јул 2018.

Ciutat Esportiva Joan Gamper

They are back!

#Messi, JordiAlba, 3gerardpique & Sergio

#ForçaBarça pic.twitter.com/emPebLDQ9t— FC Barcelona (FCBarcelona) 31. јул 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.