Zatvoreni bazen na Košutnjaku renoviran i počeo sa radom

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 14:54

Zatvoreni bazen na Košutnjaku renoviran i počeo sa radom

Za potpuno nov ugođaj.

Novo poglavlje uživanja i rekreacije u preuređenom bazenu Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije može da počne!

Na zatvorenom bazenu Doma sportova na Košutnjaku možete otkriti promene koje će vam pružiti posebno iskustvo i priuštiti sebi sportske i trenutke opuštanja.

Okolinu bazena sada krase nove pločice, pružajući moderan i prijatan ambijent, dok korisnici bazena neće morati da razmišljaju o higijeni jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će novopostavljeni tuševi doprineti trenucima osveženja.

Takođe, obnovljena fasada i promenjena stolarija donose novi estetski dojam, stvarajući privlačno okruženje za sve posetioce. Sauna, koja zbog Covida-19, nije bila dostupna od 2020. godine, sada je potpuno renovirana.

Nove Finske saune dodaju novu dimenziju opuštanju, obezbeđujući prostor gde se korisnici bazena mogu osloboditi stresa i toksina, i to svakog dana od 7 do 19 časova, počevši od ponedeljka, 18. decembra.

Bazen na Košutnjaku je veoma funkcionalan jer pored zakupa celog bazena, može se kupiti karta za korišćenje jedne staze, dečija, studentska, penzionerska i pretplata za korišćenje na dnevnom i mesečnom nivou, za individue ili timski trening.

Raspored za posetioce bazena se ažurira svakog petka na sajtu Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije – na kom možete videti i cene svih paketa – omogućavajući vam da unapred isplanirate svoje uživanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.