Zatvoren paraćinski aerodrom

Izvor: B92, 09.Jun.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvoren paraćinski aerodrom



Davidovački sportski aerodrum kod Paraćina, na kome se obavljaju sportska takmičenja i obuka padobranaca i pilota, zatvoren je za saobraćaj iz tehničkih razloga, izjavio je direktor aerodroma Miodrag Jovanović. Odluku o zatvaranju doneo je Vazduhoplovni inspektorat zato što sportski aerodrom u Davidovcu ne ispunjava potrebne tehničke uslove.

Jovanović je rekao da će aeroklub "Naša krila" iz Paraćina, koji koristi aerodom, brzo otkloniti nedostatke zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kojih je aerodrom zatvoren i time ispuniti uslove za nastavak rada.

Već u utorak predaćemo nadležnima u Beogradu priručnik za sportsko letenje, a očekujemo da ćemo ubrzo dobiti i odgovarajuću dozvolu za rad, rekao je Jovanović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.