Zastrašujuće, Milik progovorio o sačekuši!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2018, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zastrašujuće, Milik progovorio o "sačekuši"!

Izgleda da se stanje u Napulju vraća u "normalu"...

Arkadijuš Milik je potvrdio informacije o onome što se desilo posle meča sa Liverpulom.

Podsetimo, završio je sa pištoljem na licu i bez Roleksa koji je bio vredan 27 000 evra.

"Tačno je, razbili su staklo na kolima, imali su kacige, nisu progovorili ni reč, samo mi je uperio pištolj u lice i pokazao na sat. Nisam mogao ništa da učinim, sat nije osiguran", žali se Milik.

Ne misli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da su ga napadači pratili.

"Mislim da je u pitanju bila klasična zaseda, sve su isplanirali, čekali su me u blizini kuće, svi su znali da igramo protiv Liverpula te večeri i da ćemo kasno stići u svoj dom. Tu su me i sačekali", dodaje Milik.

Sa njim je u automobilu bila i verenica...

Mediji konstatuju da se nakon priča o tome kako je smanjen kriminal, ovakav i slični slučajevi ponavljaju i da se stanje u Napulju vraća u "tužnu normalu".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milikova trauma: Uperio mi pištolj, pokazao na sat...

Izvor: N1 televizija, 05.Okt.2018

Napadač Napolija Arkadijuš Milik otkrio je detalje situacije u kojoj su mu razbojnici presreli automobil i uz pretnju pištoljem uzeli ručni sat vredan 27.000 evra...Sve se zbilo u sredu uveče, posle utakmice sa Liverpulom u Ligi šampiona. Napolitanci su upisali veliku pobedu u tom meču, ali se...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.