Zašto je Murinjo neterao igrače Junajteda da pokažu tri prsta pre podizanja pehara Lige Evrope? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2017, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je Murinjo neterao igrače Junajteda da pokažu tri prsta pre podizanja pehara Lige Evrope? (VIDEO)

Fudbaleri Mančester junajteda osvojili su Ligu Evrope, nakon što su u finalu u Stokholmu savladali Ajaks sa 2:0, pa su time osvojili bukvalno svaki pehar koji su mogli da osvoje u istoriji fudbala.

Jedino im je još pehar Lige Evrope (nekadašnjeg Kupa UEFA) nedostajao u vitrinama i sada su i njega obezbedili u trofejnoj sali ''Teatra snova''. Zbog toga je Murinjo posle meča bio posebno radostan i to je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u svojoj izjavi.

Murinjo nikad radosnije nije proslavio jedan trofej, a to je najbolje moglo da se vidi nakon meča na pobedničkom postolju, kada je ''ukrao šou'' igračima i kapitenu Vejnu Runiju, koji je imao tu čast da prvi podigne prestižni trofej.

Foto: AP/Tanjug

Portugalac je svim svojim igračima pre podizanja pehara rekao da pokažu tri prsta i da tako poziraju fotoreporterima. Razlog je to što je Junajted osvojio ukupno tri pehara u sezoni 2016/17 pod Murinjom - Komjuniti šild, Liga Kup i sada Ligu Evrope.

Iako mnogi smatraju da je ovo bila loša sezona za Junajted, koji je završio na 6. mestu u Premijer ligi, Murinjo se očigledno ne bi složio. Em je doneo klubu tri pehara, em im je omogućio da naredne sezone igraju u Ligi šampiona.

Manchester United lift the Europa League trophy #europaleaguefinal #MUFC pic.twitter.com/F2pV7izqKv

— AlternativeNarrative (@Ejaic) 24. мај 2017.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Pehar ostao u vitrinama Radnika: Bijeljincima peti trofej u Kupu RS

Izvor: Blic, 25.Maj.2017

Fudbaleri Radnika uspeli su odbraniti pehar namenjen osvajaču Kupa RS, jer su u revanš susretu finala Kupa RS savladali Leotar rezultatom 2:1, čime su opravdali ulogu favorita u ovom dvomeču...Bijeljinci su po peti put osvojili ovo takmičenje i izjednačili se sa Borcem po broju pehara, a pobedom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.