Zašto da mi bude žao Liverpula?

Izvor: Mondo, 18.Maj.2019, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zašto da mi bude žao Liverpula?"

Mnogi su hteli da vide "Redse" sa titulom, ali on sigurno ne.

Foto: Tanjug/AP/Dave Thompson

Dugo će biti prepričavana borba za titulu Premijer lige u sezoni 2018/19.

Mančester siti prvi je prošao kroz cilj, sa osvojenih 98 bodova, a do kraja trke iza leđa mu je bio Liverpul, koji je bio drugi sa 97 poena.

Naravno, nikad se nije dogodilo da neki tim osvoji toliko bodova, a da ne postane prvak, što ne izaziva posebne emocije kod onih koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pobedili ekipu Jirgena Klopa u dramatičnom foto finišu.

Jedan od njih je Kevin De Brujne, koji shvata da su mnogi bili uz Liverpul, ali ne vidi razlog zašto bi sažaljevao "crvene" zbog neuspeha uprkos fenomenalnoj sezoni.

Foto: Tanjug/AP/Frank Augstein

"Napravili su izuzetan podvig, ali to znači da smo bili bolji na kraju. Nije im ih žao, jer ne mislim da bi i oni nas sažaljevali. Ne mislim da je bilo kome žao zbog načina na koji smo mi ispali iz Lige šampiona. Prihvatite te stvari", izjavio je Belgijanac, podsetivši na šokantno ispadanje "građana" iz najjačeg takmičenja u revanšu protiv Totenhema.

Naravno, način na koji su eliminisali Barselonu (4:0 posle 0:3) učinio je da na Enfildu manje boli Sitijeva titula, a trijumf u junskom finalu Lige šampiona protiv Totenhema učiniće da kultni stadion ipak euforično isprati sezonu 2018/19.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.