Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2020, 15:48

Zašto Suma nije igrao? Boli ga loža, kreće od ponedeljka, spreman za Mladost

Lazar Pavlović hvali Nikolu Štulića i Denisa Stojkovića

Nije ga bilo prošle sedmice, u igri crnih protiv belih, izostao je i sa generalne probe protiv Zemuna. Odmah se upalila crvena lampica među navijačima Partizana, pitali su se šta se dešava sa Sejdubom Sumom, pošto nije bio na terenu u jedine dve provere uoči nastavka sezone.

Gvinejac uzvraća rečima da suštinskog problema nema i da će se sledeće sedmice staviti u potpunosti na raspolaganje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Savu Miloševiću.

Ofanzivni vezista oseća bol u zadnjoj loži, posledica dva meseca bez fudbala i naglog povratka u trenažni proces. Stručni štab je odlučio da ga poštedi dodatnih napora, ali shvatajući njegovu ulogu i važnost u timu, očekuje se da ga priključi kolegama već u ponedeljak, pa da Suma bude spreman za prvo kolo nastavka Superlige i meč sa lučanskom Mladosti, zakazan za subotu, 30. maj, od 17.30 u Humskoj.

Na pitanje zbog čega ga nije bilo u sastavu, bivši prvotimac Slovana je konkretan:

„To je zato što sma osećao bol u mišićima kad smo počeli. Trener mi je rekao da ne rizikujem, kako bih bio 100 odsto spreman i da se spremim za prvu utakmicu. Jedva čekamo prvu utakmicu i mislim da ću biti spreman i pre toga“.

Imajući u vidu da je postigao 13 i asistirao za devet golova, jasno je koliko je Suma neophodan Miloševiću.

Virus korona nas je naterao da ostanemo kod kuće, to se nikome nije svidelo. Mislim da smo svi srećni što smo na terenu, može se videti na momcima da uživaju. Željno iščekujem utakmice Kupa Srbije, nisam igrao u finalu prošle godine, jedva čekam“, dodao je Suma.

U njegovom odsustvu, prostor i vreme na najbolji način je iskoristio Lazar Pavlović. Omladinski reprezentativac se nametnu na dve provere i, za slučaj da Suma ne bude u stanju da se vrati na teren, moguće je da mu stručni štab poveri ključeve igre protiv Mladosti.

Ovo je dobar znak pred nastavak sezone. Spremamo se za početak, imali smo dosta teških sedmica. Dve nedelje smo proveli u teretano. Danas smo dobro stajali, igrali, sve je bilo dobro. Trebalo bi da poradimo na nekim greškama i verujem da ćemo spremni dočekati sledeću sedmicu“, predočio je Lazar Pavlović, koji se najbolje snalazi na poziciji „desetke“,

Deluje da se baš uželeo fudbala tokom pauze, bio je razigran i rastrčan. Baš kao što su bili motivisani mladići poput napadača Nikole Štulića i ofanzivni vezni Denis Stojković, koji bi uskoro trebalo da potpiše ugovor sa Partizan.

Sa Džonijem sam igrao u kadetima i omladincima, radi se o vrhunskom igraču. Denisa ne poznajem, ali vidi se da poseduje kvalitet. Na treninzima i utakmici dva crno-bela tima pokazao je kvalitet. Ima odličan šut, trebalo bi ovako da nastavi“, dopunio je Lazar Pavlović.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.