Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2020, 10:12

Zašto Sančo sebi seče krila?

Mladi Englez nikako da se smiri - kršio karantin, leteo u Englesku bez dozvole

Jedan dan je na naslovnicama jer se oko njega otima pola Evrope, drugi dan još veća slika i udarne vesti kako je napravio nekakvu novu glupost. Džejdon Sančo (20) očito je stvoren za medijskog superstara, ali koliko god mu to u ranim dvadesetim imponovalo - na kraju bi moglo da mu se obije o glavu. I da upropasti talenat kakav se rađa jednom u 50 godina...

Danas udarna vest u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najčitanijem tabloidu Evrope: Šestorica fudbalera Borusije iz Dortmunda prekršila su pravila karantina prošlog četvrtka, Džejdon Sančo leteo u Englesku bez dozvole kluba!

Bild navodi da je iz više izvora došao do informacije kako je mladi Englez bez odobrenja svojih poslodavaca, a tokom pauze u Bundesligi, otišao u domovinu na nekoliko dana. Posledice: po povratku u Nemačku najvredniji Dortmundov biser morao je u karantin dve nedelje. Isto toliko Sančo nije mogao da trenira. Klub je u zvaničnom saopštenju pokušao da zaštiti igrača, tvrdeći da se radi o lakšoj povredi, međutim pravi razlozi upravo su izašli na videlo.

Kad je karantin istekao Sančo ser vratio u grupu, a Lusijan Favr ga je u prva dva povratnička kola držao na klupi. Bila je to u neku ruku i disciplinska mera, ali i logična posledica toga što ovaj nije trenirao 15 dana.

Ovo je još jedan u nizu ispada engleskog reprezentativca čija bi velika karijera u najavi mogla da ostane mrtvo slovo na papiru ukoliko "ne sredi glavu". Lusijan Favr u prošlosti je umeo s vragolastim igračima, Mario Baloteli pod njim se u Nici gotovo potpuno primirio, igrao odličan fudbal, međutim izgleda da je sa Sančom kompleksnija situacija.

Umeo je Englez da kasni s povratkom sa reprezentativnih akcija, nekoliko puta je ove sezone kasnio na treninge i zbog svega bio sankcionisan. Uglavnom izbacivanjem iz startnih 11. I pored svega toga njegov trenutni učinak glasi: 20 golova i 20 asistencija!

A nedugo posle ovog manjeg incidenta Džejdon je kršio pravila koje propisuje karantin za fudbalere u Bundesligi. On se našao među šestoricom igrača (tu su još Vicel, Akanđi, Azar, Gereiro i Zagadu) koji su dovodili frizera iz Dizeldrofa specijalizovanog za afro-frizure. Vini Nana Karkari obavio je posao, potom tražio fotografije od zvezda Borusije i sve to fino okačio na svoj Instagram profil. Na slikama se vidi kako u toku rada nije koristio zaštitnu opremu...

I to naravno nije jedini problem. Mnogo veći predstavlja to što u specijalnim propisima napisanim za restart Bundeslige jasno stoji: "Nema kontakata sa okruženjem i javnošću. Ostanice u kući/stanu. Nema poseta".

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Bild je kontaktirao sa poznatim frizerom:

"Masku sam skinuo samo dok smo se fotografisali, sve higijenske mere smo poštovali. Dezinfikovao sam svaku mašinu, uvek imao rukavice na rukama"...

Iz Dortmunda su samo kratko poručili:

"Sasvim je normalno to što su igrači želeli da budu ošišani posle toliko vremena. Ono što je problem - nisu korišćene maske. Podsetićemo naše momke na ovo vrlo jasno. Frizer takođe treba da se zapita o svom ponašanju".

Čelnici Bundeslige i nemačkog Saveza još se nisu oglašavali po ovom pitanju.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.