Zašto Dmitrovića nema na golu?

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2018, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto Dmitrovića nema na golu?

Sve je začudila odluka Mladena Krstajića da napravi rokadu na gol liniji.

Dobio je Marko Dmitrović poverenje Mladena Krstajića u Ligi nacija tako da je počeo sve tri utakmice koje je Srbija igrala u pomenutom takmičenju do danas.

Očekivalo se da golman Eibara bude u startnoj postavi i za duel sa Rumunijom, ali je sat i po vremena pre početka utakmice stigla vest da će među stativama stajati Predrag Rajković.

Razlog za ovakvu odluku Mladena Krstajića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << krije se u povredi koju Marko Dmitrović "vuče" već neko vreme.

U pitanju je povreda prepona koja se pogoršala posle duela sa Crnom Gorom i zbog toga je odlučeno da Dmitrović bude pošteđen.

Utakmica Rumunija - Srbija igra se u okviru 4. kola Lige nacija i počeće u 15 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

''Specijalitet'' iz BiH - Golman čijoj se ''povredi'' ceo region smeje! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018, 14:05

Propisi su propisi, ali ima i ''rupa u zakonu''...Duel Slavena iz Živinica i Viteza, u okviru Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine verovatno nikome van BiH ne bi bio zanimljiv, da nije bilo situacije iz prvog minuta ovog duela o kojoj se sada piše i govori u celom regionu...Naime, golman Slavena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.