Izvor: Blic, 11.Avg.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto Beograđani zaostaju

Zašto Beograđani zaostaju

Pripadate beogradskoj školi suđenja, a nije tajna da arbitri iz prestonice teško napreduju. Pritom, čini se da su crnogorske i vojvođanske sudije odmakle u kvalitetu.

- To je u dobroj meri istina. Beogradske sudije imaju poseban problem, što do saveznog ranga, praktično, sude samo u glavnom gradu. Naravno, oni nisu krivci za takvu situaciju, jer je sistem takmičenja takav. Uz to, u Prvoj ligi ima mnogo beogradskih klubova, a pomenute sudije, na primer, Crvenoj zvezdi, Partizanu i ostalim ekipama, mogu da sude samo međusobne duele. Talentovanih sudija ima, a pomenuo bih Vukmiricu i Filipovića.

Oštar kurs komesara Petrovića

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.