Zasluženo - VBA postavio trenera koji će se boriti za povratak u PL (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2018, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zasluženo - VBA postavio trenera koji će se boriti za povratak u PL (foto)

Čovek koji je postavljen kao privremeno rešenje, dobio je novi ugovor na "Hotornsu".

VBA je sezonu otvorio sa Tonijem Pjulisom na klupi.

Nisu blistali "Begisi" pod palicom iskusnog stručnjaka, uprava je ponajviše zamerala Velšaninu na previše defanzivnoj igri, pa je bivši trener Stouka dobio otkaz, a na mestu šefa struke nasledio ga je Alan Pardju.

Nije ni popularni "Pards" upeo da podigne VBA, pa je u poslednjih šest utakmica u sezoni ekipu predvodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Daren Mur, kao privremeno rešenje.

Mur je ostvario odlične rezultate, upisao je tri trijumfa, dva remija i jedan poraz, ali su "Vrećice" ipak ispale u niži rang takmičenja.

Ipak, uprava je zadovoljna Murovim učinkom, pa su odlučili da mu ponude novu saradnju.

Tako je Daren Mur postavljen za šefa struke Vest Bromvič Albiona, pa će u narednoj sezoni pokušati da vrati ekipu iz Birmingema u najviši rang takmičenja u Engleskoj.

Mur je i kao igrač u periodu od 2001. do 2006. godine nosi dres VBA, a u jednom periodu je čak nosio i kapitensku traku na "Hotornsu".

We're delighted to confirm the appointment of Darren Moore as our new Head Coach...#WeNotMe https://t.co/aioMxefw8d

— West Bromwich Albion (@WBA) 18. мај 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.