Izvor: MozzartSport.com, 01.Maj.2021, 18:04

Zasluženo - Norič šampion Čempionšipa

Kanarinci u stilu idu u Premijer ligu, velika gužva na dnu tabele

Očekivano, a možemo da kažemo i zasluženo – Norič je šampion Čempionšipa i tako na pravi način ide u Premijer ligu sledeće sezone!

Do ovakvog podviga Norič je stigao pobedom nad Redingom Veljka Paunovića od 4:1, a u isto vreme je Votford poražen od Brentforda u gostima i tu je stavljena tačka na još jednu nedoumicu. Norič ide u najviši rang sa prve, a Votford sa druge pozicije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
U plej-ofu za treće mesto u eliti naći će se Brentford, Bornmut, Svonsi i Barnsli. Reding Veljka Paunovića nije uspeo.

Norič je overio titulu pobedom nad Redingom od 4:1, a na rezultat je uticala sigurno i motivacija. Nije isto kada se borite za prvo mesto i kada nemate šanse za plej-of.

Zanimljivo je da je Reding čak i poveo golom Lorana u 12. minutu, ali je potom Dauvel preuzeo glavnu ulogu i sa dva gola, krajem prvog i početkom drugog poluvremena, rešio meč. Do kraja su i Kintilja i naravno Temu Puki postavili konačan rezultat. U stilu je Norič finiširao ovaj šampionat.

Uskoro opširnije…

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.