Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaslužena visoka pobeda Partizana

BEOGRAD - Po završetku derbija između OFK Beograda i Partizana (0:3), treneri obeju ekipa su se složili u oceni, da je trijumf "crno-belih" zaslužen i da je mogao da bude izražen sa više golova razlike.

"Partizan je u ovom trenutku naša najbolja ekipa. Rezultat potpuno odgovara razvoju događaja na terenu, a mora da priznam kako je pobeda protivnika mogla da bude izražena i sa više golova", rekao je na konferenciji za medije trener OFK Beograda Mihailo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ivanović.

On je potvrdio da je Partizan bio dominantan na svakom delu terenu i da njegova mlada i neiskusna ekipa nije bila u stanju da pruži dostojan otpor protinviku.

Šef stručnog štaba pobedničkog tima Slaviša Jokanović je rekao, da nakon ispadanja iz kvalifikacija za evropsku Ligu šampiona, njegovom timu nije bilo lako da odigra ovu važnu utakmicu: "Zadovoljan sam igrom i rezultatom. Protiv mlade ekipe OFK Beograda pružili smo dobru igru. Naša pobeda je mogla biti izraženija, sa više golova, ali sam zadovoljan i sa ovim šta smo uradili" istakao je Jokanović.

Trener Partizana je odao puno priznanje OFK Beogradu, poručivši navijačima "romantičara" da njihova mlada ekipa ima perspektivu: "Sve je pitanje iskustva, koje će doći sa narednim utakmicama i godinama", smatra Jokanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zaslužena visoka pobeda Partizana

Izvor: Kurir, 01.Sep.2008, 01:37

BEOGRAD, 31. avgusta (Tanjug) - Nakon završetka derbija između OFK Beograda i Partizana (0:3), treneri obeju ekipa su se složili u oceni, da je trijumf "crno-belih" zaslužen i da je mogao da bude izražen sa više golova razlike: "Partizan je u ovom trenutku naša najbolja ekipa. Rezultat potpuno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.