Žario i palio u Cecinom spotu, zamalo BANKROTIRAO ZBOG RAZVODA od voditeljke, a danas je u skladnom braku sa UDOVICOM UBIJENOG BIZNISMENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2019, 07:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žario i palio u Cecinom spotu, zamalo BANKROTIRAO ZBOG RAZVODA od voditeljke, a danas je u skladnom braku sa UDOVICOM UBIJENOG BIZNISMENA

Buran život.

Bivši fudbaler Nikola Lazetić od kada se pojavio u Cecinom spotu za pesmu "Crveno" postao je jedan od najpoželjnijih sportista u Srbiji početkom 2000-ih. Mnoge lepotice nisu mogle da odole njegovom neodoljivom šarmu, što ga je umalo koštalo karijeri i budućnosti posle fudbala. Ipak, sportista danas živi mirnim porodičnim životom sa suprugom Sonjom, koja takođe ima jako burnu prošlost.

Glumac iz Cecinog spota, ljubavnik i šarmer, suočio se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa velikim iskušenjem posle razvoda od Sandre Drašković, popularne Sani Armani.

Lazetić i Sani bili su jedan od najpopularnijih beogradskih parova, naročito kada su se zajedno pojavili u pomenutom spotu folk zvezde Cece Ražnatović. Bili su mladi, uspešni i u jeku popularnosti kada su odlučili da se venčaju. Međutim njihov brak je bio turbulentan kao i kasniji razvod koji nije prošao baš tako glatko, a kako se pisalo, bivšoj supruzi je pripalo starateljstvo nad detetom, kao i stan u Beogradu. Osim toga tražila je i alimentaciju koja iznosi nekoliko hiljada evra, pa su mnogi pisali da je tadašnji fudbaler prošao kao bos po trnju nakon razvoda.

Ipak 2002. godine Lazetić je ponovo stao na "ludi kamen" sa devojkom Sonjom, koja je u tom trenutku bila poznata široj javnosti po izjavama u filmu "Vidimo se u čitulji".

Ona je tada bila u braku sa poznatim biznismenom Goranom Marićem Maretom koji je ubijen 2009. godine, a kome je rodila troje dece. Burna ljubavna prošlost spojila je sadašnje supružnike Lazetić koji danas imaju jedan od najstabilnijih brakova.

Pogledajte slike Nikoline supruge Sonje

Stars can’t shine without darkness.. ✨✨✨ @be_you_laser_centar 📸📸 @miomirmilic

Објава коју дели Sonja Maki Maric Lazetic 💕 (@makilazetic) дана 19. Нов 2019. у 1:32 PST

God, please save me from people’s bullshit 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Објава коју дели Sonja Maki Maric Lazetic 💕 (@makilazetic) дана 14. Сеп 2019. у 9:28 PDT

Kad se vratim zadovoljna sa pijace ♥️

Објава коју дели Sonja Maki Maric Lazetic 💕 (@makilazetic) дана 7. Авг 2019. у 4:53 PDT

🔮💜 #tb

Објава коју дели Sonja Maki Maric Lazetic 💕 (@makilazetic) дана 21. Мај 2019. у 5:05 PDT

Samo cu ovo staviti ovde.. ♥️♥️ @elenaamaric Ja rodila ♥️♥️ Predivna haljina @mon_tresor_couture ♥️

Објава коју дели Sonja Maki Maric Lazetic 💕 (@makilazetic) дана 9. Мар 2019. у 12:17 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.