Zar je moguće da je Mesi uspeo da obori i ovaj rekord, kao rezerva?

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2018, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zar je moguće da je Mesi uspeo da obori i ovaj rekord, kao rezerva?

Ipak, to je Leo Mesi.

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi ispisao je gomilu rekorda u katalonskom klubu, ali poslednji se zaista izdvaja kao poseban.

Koliko utakmica možete da nabrojite u kojima je Mesi bio na klupi za rezerve?

Jasno je da ih nema puno, ali Mesi je i pored toga, uspeo da postane najbolji strelac u istoriji La Lige u ovom veku, kao rezerva!

Mesi je u nedelju ušao sa klupe, videli ste već kakve je instrukcije dobio od Ernesta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Valverdea, a i pored toga je uspeo da postigne izjednačujući pogodak u 88. minutu, za 2:2 u Sevilji.

Inače, pre njega, rekord u ovom veku po broju golova posle ulaska sa klupe držao je Valter Pandijani.

21 - Lionel Messi has scored 21 La Liga goals as a substitute, more than any other player in the competition in the 21st century (Walter Pandiani, 20). Impact. pic.twitter.com/LB1oZoPvKp

— OptaJose (@OptaJose) April 2, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.