Zaneti odigrao 800. meč za Inter!

Izvor: Mondo, 24.Avg.2012, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaneti odigrao 800. meč za Inter!

U Rumuniji odata počast kapitenu "neroazura" koji je ušao u istoriju milanskog kluba.

Havijer Zaneti je živa legenda Intera. Prvi među "neroazurima" ostvario je svojevrstan rekord nastupajući za milanski tim. U prvom meču plej ofa za plasman u Lige Evrope Argentinac je odigrao 800. meč u dresu voljenog kluba!

Proslava ovog značajnog jubileja nije mogla da bude lepša, saigrači su Zanetija častili trijumfom, savladali su rumunski Vaslui (2:0) i napravili veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << korak ka plasmanu u Ligu Evrope.

"Izuzetno sam srećan što sam ostvario ovako veliki i važan jubilej u velikom klubu kakav je Inter. Čast mi je još veća što sam u tome uspeo ka kapiten ekipe", ovako je Zaneti inače komentarisao svoj ulazak u klub 800.

Argentinac (39) je u Inter došao još 1995. a i posle 17 godina (dao 12 golova) provedenih među "neroazurima" raduje se startu nove sezone u Seriji A i saradanji sa trenerom Stramaćonijem.

"Imam zaista odličan odnos sa Stramaćonijem koji od Intera želi da stvori pravi tim i uspeh izgradi na pozitivnoj atmosferi koja već vlada u ekipi", smatra kapiten Intera.

I verni navijači milanskog kluba moći će da pozdrave kapitena i čestitaju mu 800. meč u dresu Intera već u nedelju. Doduše ne na Đuzepe Meaci jer Zaneti i kompanija, u prvom kolu Serije A, gostuju Peskari, novom članu elitnog ranga takmičenja.

(MONDO, foto: inter.it)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zaneti odigrao 800. meč za Inter!

Izvor: OkRadio.rs, 25.Avg.2012, 10:27

U Rumuniji odata počast kapitenu "neroazura" koji je ušao u istoriju milanskog kluba.  Havijer Zaneti je živa legenda Intera. Prvi među "neroazurima" ostvario je svojevrstan rekord nastupajući za milanski tim. U prvom meču plej ofa za plasman u Lige Evrope Argentinac je odigrao 800. meč u dresu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.