Zaneti: Godine su samo donekle bitne

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Dec.2011, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaneti: Godine su samo donekle bitne

Kapiten Intera Havijer Zaneti odbacio je spekulacije da tim igra loše zbog velikog broja starijih igrača koji više nisu spremni za takmičenje.
Godine su samo donekle bitne. Najvažnije je da imate pravu želju, a podsetio bih sve da sam i u 36. godini osvajao trofeje. Uvek želim da budem koristan za tim. Trenutak za povlačenje će jednog dana doći, ali nadam se da to neće biti uskoro – rekao je 38–godišnji Zaneti.
Arentinac je 1995. godine prešao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << iz Banfilda u Inter za kojeg je odigrao 543 utakmice i postigao 23 gola.
Inter ima jedan od najlošijih startova sezone i trenutno zauzima 15. mesto na tabeli italijanske Serije A sa 14 bodova iz 12 utakmica.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.