Izvor: MozzartSport.com, 07.Jan.2021, 20:20

Žander ima novi klub

Potpisao je za Internasional Limeiru

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Žander, ima novi klub. Zvanično je potpisao za Internasional Limeiru, u Brazilu.

Nije se proslavio Žander u Crvenoj zvezdi. Iako je imao dovoljno šansi. Izuzev meča u Kopenhagenu kada je odigrao dobru rolu, u većini ostalih mečeva je bio razočaranje. Posebno će biti zapamćen kao tragičar meča u Pireju kada je skrivio penal koji je Zvezdu koštao poraza od Olimpijakosa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
A sada je zadužio novi dres. Vratio se u Brazil.

"Srećan sam što sam se vratio u brazilski fudbal. Novi projekat - Paulistao 2021", napisao je Žander na Instagram profilu.

Ranije je kiparski APOEL bio prvi klub koji pokazao interesovanje za Žandera, da bi se Brazilac ipak na kraju vratio u svoju domovinu.

U karijeri je igrao za Marilju, Žuventud, Olhalense, Žil Visente, Aveš, Moreirense, Apolon, Pafos i Crvenu zvezdu. Sada je vreme za Lavove.

Internasional obično i zovu Inter iz Limeire, takmiči se u Paulistau A1, najvišem rangu Sao Paola. Sada će umesto crveno-belih boja koje je do sada nosio, obući crno-bele boje Intera.

Žander je na Marakanu stigao iz Pafosa za obeštećenje od 200.000 evra i potpisao je dvogodišnji ugovor vredan 240.000 evra po sezoni. Uz opciju da saradnja bude produžena još godinu dana ako obe strane bude zadovoljne. Na kraju znamo kako je došlo do rastanka.

I to je sve odvelo Žandera nazad u Brazil.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.