Zamislite to, kada i predsednik La Lige kaže - VAR gura Real!

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2020, 16:38

Zamislite to, kada i predsednik La Lige kaže - VAR gura Real!

Izjava koja je podigla buru u Španiji.

Real Madrid je na pragu tek treće titule u ovoj deceniji, ali kako stoje stvari, neće proći bez mnogo kontroverzi.

Kao što smo već pisali, od kako je nastavljena sezona, na samo jednoj utakmici VAR nije "pomogao" Real Madridu, pa gotovo posle svake utakmice to bude glavna tema.

Tako je i danas, posle pobede Reala u Bilbau, jer je identična situacija viđena u oba šesnaesterca, Madriđanima je sviran penal, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Atletiku nije, kada je Serhio Ramos nagazio Raula Garsiju.

Havijer Tebas, predsednik La Lige, takođe je dao snažnu izjavu koja je odjeknula i optužio da iza svega stoji - Florentino Perez.!

"Uporno ponavljam da se sve u vezi video tehnologijom u Španiji promenilo otkako je Florentino Perez u januaru lično nazvao Luisa Rubialesa da bi mu se požalio na suđenje i to samo 20 minuta nakon jedne utakmice Reala. Po meni je to skandalozno, nedopustivo i neprimereno ponašanje te direktan pritisak na sudije i suđenje. Taj poziv je promenio sve, stvoren je nepotreban pritisak i neslaganje između sudija u VAR sobi i glavnog sudije na terenu", rekao je Tebas.

Inače, predsednik RFEF Rubiales i prvi čovek La Lige Tebas nisu u dobrim odnosima te se neretko verbalno sukobljavaju. Nije tajna ni da je Rubiales blizak sa Florentinom Perezom, zbog čega svi, ne samo Barsini navijači, često kritiju i sumnjaju u regularnost La Lige.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Serhio Ramos ispred Ronaldinja, Figa, Ćavija i Zidana

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2020

Kakve brojke...Kapiten Real Madrida Serhio Ramos je živa legenda, iako je štoper, i kao golgeter...Verovali ili ne, golom u Bilbau, Ramos je prestigao i Ronaldinja po broju golova u La Ligi...Pored toga, Ramos je čak dao i više golova od Luisa Figa, koji je u La Ligi igrao pet godina u Barseloni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.