Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2020, 17:40

Zamislite tandem Haland - Tjaland

Rođak golgetera Dortmunda krenuo njegovim putem...

Rođak Erlinga Halanda - Albert Braut Tjaland (16), krenuo je stopama napadača Dortmunda i iz Brinea prešao u Molde. Igrajući za mladi tim Brinea on je oborio nekoliko rekorda. Ove sezone postigao je 30 golova na 22 utakmice, dok je prošle brojao do 34 na samo 15 susreta.

Tjaland nije odigrao nijednu zvaničnu utakmicu za prvi tim, međutim ime i poreklo - pa i ti golovi, očito da ima nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u tom momku - očito su učinili svoje i Molde je ugrabio prvu šansu da ga uzme. Tima Tjaland praktično nasleđuje svog rođaka Halanda, koji je pre tri i po godine krenuo potpuno istim putem.

Haland je kasnije krenuo put Salcburga i evropskih visina, a nama ostaje da vidimo kojim će dalje putem Tjaland.

Norveški mediji pišu kako je prava mašina za golove, baš poput svog rođaka. Čak su i stasom slični. Još ako je to taj potencijal...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.