Zamer: Mandžukić ostaje u Bajernu

Izvor: Press, 14.Apr.2014, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamer: Mandžukić ostaje u Bajernu

Nemački mediji prethodnih meseci špekulisali su o odlasku Mandžukića, pošto će napad Bajerna na leto pojačati Robert Levandovski iz Borusije Dortmund.

"Neka se drugi klubovi ni ne trude da pokušaju da dođu do Mandžukića. On je neverovatno važan za Bajern. Često kažem, naravno u pozitivnom smislu, da igra kao životinja. Neverovatno je koliko mnogo radi i trči za ekipu na svakoj utakmici. Protivnici uvek pokušavaju da ga isprovociraju", rekao je Zamer za televiziju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Skaj.

U dosadašnjem toku sezone Mandžukić je za Bajern odigrao 28 mečeva i dao 17 golova u Bundesligi u kojoj je minhenski klub odbranio šampionsku titulu.

Prošle sezone Mandžukić je sa bavarskim gigantom osvojio triplu-krunu, a bio je i strelac u finalu Lige šampiona protiv Dortmunda (2:1).

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Zamer: Mandžukić ostaje u Bajernu

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Apr.2014

Sportski direktor Bajerna Matijas Zamer rekao je je napadač Mario Mandžukić veoma važan za ekipu i da šampion Evrope nema nameru da proda hrvatskog reprezentativca na kraju sezone.. (FOTO: AP). Nemački mediji prethodnih meseci špekulisali su o odlasku Mandžukića, pošto će napad Bajerna na...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.