Zamena za Kuna? Nije Žesus, Pep prelomio!

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2020, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamena za Kuna? Nije Žesus, Pep prelomio!

Sprema se da upropasti planove bivšem klubu.

Kako prenose ostrvski mediji, Pep Gvardiola želi Lautara Martineza na "Etihadu".

Argentinac je zaigrao sjajno u dresu milanskog Intera, skrenuo je pažnju najvećih evropskih klubova, a posebno Barselone.

Katalonci u njemu vide Suarezovog naslednika, ali sada Gvardiola u popularnom "Biku" vidi Aguerovog naslednika.

Sam fudbaler sanja da zaigra u tandemu sa Lionelom Mesijem, ali se šef struke "Građana" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nada da bi mogao da ga ubedi da se preseli u Mančester i svoju karijeru nastavi u Sitiju.

Ipak, sve je u vazduhu dok Mančester siti ne reši probleme koje ima sa UEFA, poznato je da je engleskom klubu izrečena zabrana igranja u Ligi šampiona u trajanju od dve sezone, zbog kršenja pravila FFP-a.

Sa "Etihada" tvrde da nisu krivi, uložili su žalbu arbitražnom sudu u Lozani, ali će na presudu morati da sačekaju, jer je pandemija koronavirusa napravila puno problema i u svetu sporta.

Ukoliko na kraju njihova žalba ne bude uvažena i ako zaista ostanu bez elitnog takmičenja, onda je jako mala verovatnoća da bi se Martinez odlučio za prelazak u plavi deo Mančestera.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.