Žalgiris dovodi veliko pojačanje, stiže argentinski reprezentativac!

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2020, 09:42

Žalgiris dovodi veliko pojačanje, stiže argentinski reprezentativac!

Tim iz Kaunasa nastavio da se pojačava.

Velike promene doživeo je Žalgiris ovog leta, najpre je ekipu napustio trener Šarunas Jasikevičijus, koji je odlučio da karijeru nastavi u Barseloni.

Legendarnog Šarasa je na klupi tima iz "Žalgirio arene" nasledio austrijski stručnjak Martin Šiler, u pitanju je 38-godišnji trener koji je u Kaunas stigao iz Razvojne lige, gde je proglašen i za najboljeg trenera u nedavno okončanoj sezoni.

Veliki broj igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je napustio klub, otišli su Masiulis, Krisa i Birutis, kao i Edgaras Ulanovas (Fenerbahče), Zek Ledej (Milano) i Kej Si Rivers (Zenit).

Nove ugovore su potpisali Lekavičiju, Jankunas, Grigonis i Najdžel Hejs, dok su angažovana i četiri pojačanja.

Stigli su Stiv Vasturija (Fehta), Tomas Dimša (Lijetkabelis), Ogustin Rubit (Olimpijkoas) i Žofri Lovernj (Fenerbahče).

Na pragu kluba je i peto pojačanje, u Kaunas stiže argentinski reprezentativac Patrisio Garino.

Pouzdani litvanski novinar Donatas Urbonas javlja da je bivši igrač Baskonije pred potpisivanjem dvogodišnjeg ugovora sa ekipom Žalgirisa.

Videćemo kako će litvanski šampion izgledati sa novim trenerom naredne sezone, zadržali su neke bitne igrače, ostaće i Tomas Vokap, uz pet pomenutih odličnih pojačanja čini se da će nastaviti da budu trn u oku i najjačim timovima Evrolige.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.